Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä!

Liity tukijoukkoihin!

Ajankohtaista

blogi

Brexit, Eurooppa ja Suomen turvallisuuspolitiikka

Valtioneuvosto päätti perjantaina eduskunnalle annettavasta ulko- ja turvallisuuspoliittisesta selonteosta, joten ensi kommentit ovat paikallaan. Selonteon muoto selkeine painopisteineen tarjoaa hyvän mahdollisuuden niin parlamentaariselle käsittelylle kuin kansalaiskeskustelulle. Rauhanvälitys, konfliktinhallinta, kestävä kehitys, ihmisoikeudet ja sääntöpohjaisuuden vahvistaminen edustavat jatkuvuutta Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisessa profiilissa.

19. kesäkuuta 2016

Lue lisää

blogi

Sote-suunnitelmissa myös tasa-arvo-ongelma

Olin mukana edellisessä hallituksessa käynnistämässä sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistusta. Tavoitteenamme oli parantaa julkisia palveluja, kaventaa terveyseroja, hillitä erikoissaraanhoidon kustannuksia ja taata yhdenvertaiset palvelut kansalaisille eri puolilla Suomea. Uskon, että tätä myös kansalaiset uudistukselta odottavat.

05. kesäkuuta 2016

Lue lisää

Facebook

Jutta Urpilainen

21. keskuuta 2016 klo 14:19


Jutta Urpilainen Demokraatin erikoishaastattelussa: Pohdin vakavasti presidenttikisaan lähtemistä

Torstaina Demokraatissa ilmestyy pari viikkoa sitten tehty haastattelu, jossa minulta kysyttiin myös demarinuorten kannustuksesta presidenttiehdokkuuteen. Olen otettu saamastani tuesta ja valmis harkitsemaan presidenttiehdokkuutta. Rauhasta, kestävästä kehityksestä ja Euroopan tulevaisuudesta olisi tärkeää keskustella vaaleissa. Ehdokkuus vaatii kuitenkin huolellisen pohdinnan, ei vähiten perheeni takia. Hyvää juhannusta kaikille!

Avaa linkki →Seuraa Facebookissa

Twitter

Seuraa Twitterissä