Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä!

Liity tukijoukkoihin!

Ajankohtaista

uutiset

Urpilainen: Seuraavan hallituksen määriteltävä julkinen palvelulupaus

​Ex-valtiovarainministeri, kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd.) pitää Kalevi Sorsa-säätiön Yhteistä ja yksityistä varautumista vanhusten hoivan tulevaisuuteen –raporttia erittäin tarpeellisena ja tärkeänä keskustelunavauksena.

27. maaliskuuta 2015

Lue lisää

blogi

Työntekijälle palkkansa, valtiolle veronsa

Harmaan talouden vastaista työtä tulee jatkaa, jotta yritysten välinen kilpailu olisi reilua ja jotta hyvinvointivaltiomme rahoitus ei kärsi veronkierrosta. Sosialidemokraatit ajoivat harmaan talouden tehostetun torjunnan yhdeksi hallitusohjelman kärkihankkeista. Valtiovarainministerinä toimin myös Harmaan talouden ministerityöryhmän puheenjohtajana.

20. maaliskuuta 2015

Lue lisää

Facebook

Jutta Urpilainen

30. maaliskuuta 2015 klo 19:22


Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen kävi tänään Kokkolassa. Hän piti erinomaisen talouskatsauksen kaupunginvaltuutetuille ja oli Centria ammattikorkeakoulun opiskelijoiden haastateltavana kansainvälisessä hengessä. Pääjohtajan asiantuntemus herätti laajaa ihailua opiskelijoiden piirissä.

Avaa kuva-albumi →Seuraa Facebookissa

Twitter

Seuraa Twitterissä

48

Jutta Urpilainen eduskuntaan 2015

"Äänestämisessä on kyse kansanvallasta. Siksi haluamme kansanedustajaksi Jutan, josta löytyy sydäntä ajaa oikeudenmukaisuutta ja sisua puolustaa suomalaisten etua kansainvälisesti. Vaasan vaalipiiri tarvitsee kansanedustajan, jolla on kokemusta vaikuttamisesta eduskunnassa, valtioneuvostossa ja EU:ssa. Ajat ovat vaikeita. Muutoksia tarvitaan, mutta ne on tehtävä oikeudenmukaisesti. Tehdään yhdessä vastuullinen valinta!"

Terv. Jutan tukiryhmä