Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

1120 kertaa kiitos!

10. huhtikuuta 2017

Lämmin kiitos luottamuksestasi kevään kuntavaaleissa! Tulokseni, 1120 ääntä oli Kokkolan suurin. Tämä äänimäärä vetää nöyräksi sekä antaa minulle tarmoa toimia alueen asukkaiden hyväksi niin Kokkolan valtuustossa kuin valtakunnan politiikassakin.

Vaalituloksia ei tehdä yksin, vaan useiden ihmisten yhteispelillä. Sosialidemokraatit saivat hyvän tuloksen Kokkolassa, mistä on kiittäminen kaikkia demokratian sotureita: ehdokkaita, tukitiimejä ja muita vaaleihin osallistuneita.

Tulevan valtuustokauden aikana vaikutetaan koko kuntakentän tulevaisuuteen ja sote-uudistuksen täytäntöönpanoon. Tämän vuoksi nämä vaalit olivat erityisen merkitykselliset kuntavaalit. Tulevalla valtuustolla riittää työtä esimerkiksi sen puolesta, että kaupungin talous saadaan tasapainotettua ihmisille tärkeitä palveluja samalla kehittäen.

Kokkola-hengellä ja kaikkia kunnioittavalla yhteistyön ilmapiirillä on kuitenkin saavutettavissa paljon. Tulen tekemään paljon töitä Kokkolalaisten hyväksi jatkossakin – sisulla ja sydämellä.

Blogi