Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Kiitos yhteistyöstä - tervetuloa 10-vuotiskahveille!

18. maaliskuuta 2013

Haluan kiittää kaikkia hyvästä yhteistyöstä. Siksi toivotan tukijat ja yhteistyökumppanit tervetulleeksi 10-vuotiskahveille Kokkolan työväentalolle sunnuntaina 24. maaliskuuta klo 18!

Ensi sunnuntaina on kulunut tasan 10 kymmenen vuotta siitä, kun oikeuskansleri tarkasti kansanedustajavaltakirjani 24. maaliskuuta 2003. Pohjalaiset olivat juuri ennen antaneet minulle luottamuksen eduskuntavaaleissa. Yhteistyömme toi hyvän vaalituloksen myös vuosina 2007 ja 2011. Tätä yhteistä vuosikymmentä on nyt syytä juhlistaa.

Tilaisuudessa luodaan katsaus kansanedustajavuosiin otsikolla ?Ajatuksia ja kuvia 10 vuoden ajalta?. Alkuvuosina korostui alueemme työllisyyteen ja kehitykseen liittyvä edunvalvonta, kun taas viime vuosina on rinnalle tulleet hyvinvointivaltion taloudenpito ja eurokriisin hoitaminen.

Yhteistyökumppanien edustajina kuullaan Kokkolan kaupunginjohtaja Antti Isotaluksen ja Pietarsaaren kaupunginjohtaja Mikael Jakobssonin tervehdykset. Ohjelmassa on myös Kokkolan Oopperayhdistyksen toiminnanjohtaja Annika Myllärin musiikillinen tervehdys sekä Kokkolan Jymyn nuorten tanssiesitys. Tarjolla on lisäksi 10-vuotiskakkukahvit.

Lämpimästi tervetuloa!

Blogi