Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Jutan vaalistartti: "Kokemus käyttöön"

14. maaliskuuta 2019

Kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd) käynnistää oman vaalikampanjansa. Kuusitoista vuotta kansanedustajana, kuusi vuotta puoluejohtajana ja kolme vuotta valtiovarainministerinä toiminut Urpilainen hakee viidennelle edustajakaudelleen. Hänen vaaliteemanaan on "Kokemus käyttöön".

- Tänään on tasan kuukausi eduskuntavaaleihin. Eduskunta on päättämässä työtään, hallitus on jo eronnut, ja vaalilautakunta ilmoittaa tänään ehdokkaiden numerot. On siis luonteva hetki käynnistää vaalityö. Tarjoan oman kokemukseni käyttöön Pohjanmaan ja kaikkien pohjalaisten asioiden edistämiseksi. Samalla tähtäimessä on hallituspolitiikan suunnanmuutos oikeudenmukaisempaan suuntaan, Urpilainen toteaa.

Lauri Ihalainen vierailee lauantaina Pietarsaaressa ja Kokkolassa


Urpilaisen vaalistartti järjestetään lauantaina Pietarsaaressa (klo 14 Fiika Cafe) ja Kokkolassa (klo 16 työväentalo). Hänen vieraanaan on SDP:n kansanedustaja, entinen työministeri Lauri Ihalainen, joka on toiminut Urpilaisen kanssa samassa hallituksessa.

Maanantaina Kokkolassa vierailee SAK:n edustajiston puheenjohtaja Ann Selin, joka on Urpilaisen työtoveri puoluehallitusajoilta. Selin osallistuu Urpilaisen tukiryhmän järjestämälle palkansaajalounaalle, jossa keskustellaan työstä ja työelämästä (klo 11.30 Wanha kalahalli).

Uutiset