Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Jutta Urpilainen kiertää Pohjanmaan kaikki kunnat

24. tammikuuta 2015

Kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd) tekee vuoden alussa kansanedustajakierroksen kolmen pohjalaismaakunnan kaikissa yli 40 kunnassa. Kiertue toteutuu pääosin maanantaipäivinä, jolloin eduskunta ei ole koolla.

Kierros alkaa Keski-Pohjanmaalla ja Pietarsaaren seudulla 26. tammikuuta, 2. helmikuuta ja 9. helmikuuta. Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla Urpilaisen kuntakiertue alkaa ystävänpäivänviikonloppuna 13.-16. helmikuuta. Vaasan seutu on vuorossa 19. helmikuuta ja Järviseutu 23. helmikuuta. Kierros jatkuu vielä 2. maaliskuuta.Kansanedustajakierroksen ohjelmassa on kuntapäättäjien tapaamisia, työpaikkavierailuja, yleisötilaisuuksia ja kansalaistapaamisia.

- Aikaisemmat kokemukseni kuntavierailuista ja eri yhteisöjen tapaamisista kannustavat kiertämään. Kansanedustajan on tärkeää kuulla muun muassa kuntien ja kansalaisten evästyksiä, koska kuntapalvelut ovat niin suuren muutoksen keskellä. Uusi kuntalaki ja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus koskee kaikkia kuntalaisia, sanoo Urpilainen.

- Myös alueen yritysten edustajien tapaamiset ja evästykset ovat tärkeitä työllisyyden ja aluekehityksen kannalta. Edessä oleviin haasteisiin vastaaminen edellyttää yhteistyötahtoa meiltä kaikilta, Urpilainen toteaa.

Lisätietoja: Jutta Urpilainen, p. 050 511 3059

Uutiset