Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Kansanedustaja Jutta Urpilainen Suupohjan ja Vaasan seudun kunnissa

30. lokakuuta 2018

Kansanedustaja Jutta Urpilaisen kuntakiertue jatkuu torstaina ja perjantaina 1.-2.11. Suupohjan ja Vaasan seudun kunnissa. Kansanedustaja Urpilainen kiertää Vaasan vaalipiirin 40 kuntaa joka vuosi kuntakiertueellaan.

Torstaina 1.11. Urpilainen vierailee Isojoella, Karijoella, Teuvalla, Kristiinankaupungissa ja Kaskisissa. Perjantaina 2.11. matka alkaa Kaskisista, ja päivän aikana ohjelmassa ovat Närpiö, Korsnäs, Maalahti, Vaasa, Laihia ja Isokyrö. Kierrosten ohjelmassa on kuntajohdon tapaamisia, vierailuja paikallisiin yrityksiin, sosiaali- ja terveydenhuollon kohteita sekä yleisötilaisuuksia.

Torstain 1.11. kierros alkaa Isojoella kuntajohdon tapaamisella ja jatkuu Karijoella tutustumisella Hartwallin tuotantolaitokseen. Teuvalla Urpilainen tapaa kunnan ja TEAKin edustajia, vierailee M-Partners Oy:llä ja on tavattavissa avoimessa yleisötilaisuudessa Teuvan torilla klo 14.15 alkaen. Päivä jatkuu vierailulle Selkämeren sairaalaan Kristiinankaupungissa ja päättyy illalla Kaskisiin, jossa Urpilainen on tavattavissa työväentalon (os. Kirkkokatu 33) tapahtumassa klo 17.30 alkaen.

Perjantaina 2.11. aamupäivän ohjelmassa ovat tapaamiset Kaskisten ja Närpiön kuntajohdon kanssa. Körsnäsissä Urpilainen vierailee Dermosilillä ja Maalahdessa Oy Botnia Marin Ab:llä. Avoimessa yleisötilaisuudessa Urpilainen on tavattavissa Vaasassa Göranin konditoriassa klo 14.15 alkaen. Vaasasta matka jatkuu Laihialle tutustumaan Pohjanmaan Hyötyjätekuljetukseen. Päivän päätteeksi Urpilainen tapaa Isonkyrön kuntajohtoa.

Uutiset