Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Keskipohjalaisilla mahdollisuus näyttää Suomelle suuntaa

23. tammikuuta 2011

Keskipohjalaiset demarit esittelivät tänään Kannuksessa kolme eduskuntavaaliehdokastaan. He ovat rakennusmies Risto Järvi Kokkolasta, työsuojeluvaltuutettu Raimo Märsylä Kannuksesta sekä kansanedustaja Jutta Urpilainen Kokkolasta.

Sosialidemokraattien mielestä keskipohjalaisilla on nyt historiallinen mahdollisuus näyttää Suomelle suuntaa.

- Tukemalla sosialidemokraattisia ehdokkaitamme olemme kääntämässä Suomen suuntaa oikeudenmukaisemmaksi. Meillä on mahdollisuus nostaa keskipohjalainen nainen ensimmäistä kertaa Suomen hallituksen johtoon. Näin haluamme lisätä työllisyyttä ja suomalaisten taloudellista itsenäisyyttä, Osmo Kannussaari totesi.

- Kannuksesta on aiemminkin lähdetty kääntämään Suomea oikeudenmukaisuuden ja itsenäisyyden suuntaan. Lähes sata vuotta sitten kansa antoi eduskuntavaaleissa tuen sosialidemokraateille. Näin keskipohjalainen Oskari Tokoi nousi silloisen senaatin johtoon. Tämä maailman ensimmäinen sosialidemokraattinen pääministeri linjasi eduskunnassa ensimmäisenä tavoitteeksi Suomen valtiollisen itsenäisyyden, Kannussaari totesi.

Urpilainen: "Sisua ja sydäntä"

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilaisen mukaan Suomen menestyminen edellyttää jatkossakin sisua ja työntekoa sekä sydäntä ja oikeudenmukaisuutta. Hän totesi, että puolueen päätavoitteita on työllisyyden parantaminen, oikeudenmukaisempi verotus, perusturvan nostaminen 100 eurolla ja työeläkeleikkausten torjuminen.

- Vaalien vaihtoehdot ovat oikeistohallituksen jatkaminen tai sosialidemokraattien johtama hallitus. Me tarjoamme koko kansan kannalta oikeudenmukaisempaa vaihtoehtoa, Urpilainen totesi.


Uutiset