Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Kolme demariministeriä Pohjanmaalla

20. maaliskuuta 2015

Kansanedustaja Jutta Urpilainen emännöi kolmen sosialidemokraattisen ministerin vierailua Kokkolassa, Pietarsaaressa, Vetelissä ja Kaustisella. Pohjanmaalla kiertävät sekä valtiovarainministeri Antti Rinne, peruspalveluministeri Susanna Huovinen ja ulkoasiainministeri Erkki Tuomioja. Myös Härmä on Rinteen ohjelmassa.Urpilainen on kutsunut valtiovarainministeri Antti Rinteen tutustumaan Kokkolan suurteollisuuteen, satamaan ja investointihankkeisiin perjantaina 20. maaliskuuta. He jatkavat yleisötilaisuuteen Pietarsaaressa, minkä jälkeen he osallistuvat SDP:n piirikokoukseen Kauhavalla.

Ensi viikon maanantaina 23. maaliskuuta Pohjanmaalle saapuu peruspalveluministeri Susanna Huovinen. Urpilainen on kutsunut hänet tutustumaan ensi- ja turvakotiin sekä terveyspalveluihin. Huovinen vihkii Vetelissä vanhusten palvelutalo Harju-kodin laajennuksen. Hän vierailee yleisötilaisuuksissa myös Kaustisella ja Kokkolassa.

Ensi viikon keskiviikkona 25. maaliskuuta ulkoasiainministeri Erkki Tuomioja tulee Pietarsaareen ja Kokkolaan. Hän luennoi Centria- ammattikorkeakoulussa Pietarsaaressa Campus Allegrolla ja Kokkola-salissa pidettävässä turvallisuuspoliittisessa seminaarissa, jonka aiheena on "Suomi, EU ja Venäjä".

Uutiset