Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

SDP jalkautuu Urpilaisen johdolla

23. lokakuuta 2008

SDP:n Uusi Kokkola -kiertue perjantaina:
SDP JALKAUTUU JUTTA URPILAISEN JOHDOLLA

Sosialidemokraattien kuntavaalityö huipentuu perjantaina Uusi Kokkola -kiertueeseen, johon osallistuu myös puolueen puheenjohtaja. Keski-Pohjanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtaja Jutta Urpilainen kannustaa uusia ja vanhoja kokkolalaisia äänestämään kuntavaaleissa.

- Uuden Kokkolan syntyminen on historiallinen tapahtuma maakunnallemme. Nyt tehdään yhdessä uutta ja reilua Kokkolaa, jossa ei tuijotella vanhoja rajoja vaan ihmistä. Jokaisesta ihmisistä pidetään entistä parempaa huolta. Jokaisella on oikeus laatuun niin koulu-, terveys- kuin hoitopalveluissa. Tämä unelma tehdään todeksi reiluilla päätöksillä, joihin tarvitaan reiluja päättäjiä.

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen on ihmisten tavattavissa Ullavassa Ali-Haapalan kaupan edessä (klo 12.30-13), Kälviän torilla (klo 13.30-14) ja Lohtajalla Suoramyynnin edessä (klo 15.15-15.45). Kokkolassa on opiskelijatapaaminen amk-ruokalassa (klo 11-11.30) ja kansalaistapaaminen kävelykadulla (klo 16.15-17.15).

Kiertue päättyy Unelmat todeksi -iltaan, joka järjestetään klo 18 alkaen Kokkolan Villa Elbassa. Illassa on mukana myös kansanedustaja, runoilija Tommy Taberman.

Uutiset