Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Tiedote: Jutta Urpilainen kansanedustajana 15 vuotta: Presidentti Tarja Halonen tulee Kokkolaan

16. toukokuuta 2018

Presidentti Tarja Halonen tulee vierailulle Kokkolaan sunnuntaina 27. toukokuuta. Hän osallistuu kansanedustaja Jutta Urpilaisen kanssa yhteiseen keskustelutilaisuuteen "Rauha maassa". Tilaisuus juhlistaa samalla sitä, että kokkolalainen Jutta Urpilainen on toiminut pohjalaisten kansanedustajana jo 15 vuoden ajan. Rauhaa ja kestävää kehitystä käsittelevä keskustelutilaisuus klo 16 Keski-Pohjanmaan konservatorion auditoriossa on kaikille avoin.

- Viime kesästä lähtien olen toiminut ulkoministerin rauhanvälityksen erityisedustajana. Tässä rauhantyössä olen tehnyt tiivistä yhteistyötä myös presidentti Tarja Halosen kanssa, joka toimii YK:n pääsihteerin rauhanvälityspaneelin jäsenenä. Siksi olen kutsunut hänet keskustelemaan kanssamme rauhasta ja kestävästä kehityksestä Keski-Pohjanmaan konservatoriolle, jossa on luonteva esittää myös musiikki- ja tanssiohjelmaa, Urpilainen kertoo.


Vierailullaan presidentti Halonen tapaa myös Kokkolan kaupungin, Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen ja Anders Chydenius -säätiön edustajia. Näiden tahojen järjestämän Anders Chydenius -vapaakauppaseminaarin hän avasi toimiessaan tasavallan presidenttinä, kun kesäseminaarien perinne käynnistyi Kokkolassa vuonna 2009.

Uutiset