Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Urpilainen kannusti Vaasan ja Mustasaaren liitosselvitystä

12. marraskuuta 2017

Kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd) uskoo elinvoimaisten kaupunkien tulevaisuuteen ja kannustaa Vaasan ja Mustasaaren kuntaliitosselvitystä. Vaalipiirikiertueellaan ollut Urpilainen puhui Vaasassa lauantaina pidetyssä yleisötilaisuudessa Rewellissä.
- Elinvoimaisten kaupunkien merkitystä Suomen ja lähialueidensa kehityksen moottoreina ei saa unohtaa, kuten pormestari Jan Vapaavuorikin on todennut. On hyvä, että tämä on tunnistettu myös Vaasan seudulla, jossa Vaasa ja Mustasaari ovat käynnistäneet liitosselvityksen. Vaalipiirimme ainoa yliopistokaupunki voi saada uutta elinvoimaa koko alueemme kehittäjänä, Urpilainen kannusti.

Myös Pohjanmaan edunvalvonnassa pitää Urpilaisen mukaan olla hereillä.
- Yhteistyö alueen toimijoiden ja kansanedustajien välillä on ollut tuloksellista esimerkiksi lauttayhteyksien kehittämisessä. Sote-uudistuksessa laajan päivystyksen keskussairaaloiden puolustaminen ei kuitenkaan ole sujunut toiveiden mukaisesti. Nyt ei saa luovuttaa vaan vahvistaa edunvalvontaamme, koska uudistuksen aikataulut saattavat venyä yllättävänkin paljon, Urpilainen ennakoi.

Vaasan yleisötilaisuuden lisäksi Jutta Urpilainen tapasi lauantaina kuntajohtoa Korsnäsissä, Maalahdessa, Mustasaaressa ja Vöyrissä. Vaalipiirin kuntakiertue jatkuu maanantaina Luodossa, Pedersöressä ja Uusikaarlepyyssä.


Lisätietoja: Jutta Urpilainen, 050 5113059

Uutiset