Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

Urpilaisen viesti Kokkolassa ja Pietarsaaressa: Nyt kannattaa äänestää

27. lokakuuta 2012

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen korosti lauantaina Kokkolan ja Pietarsaaren kävelykaduilla, että nyt kannattaa äänestää.

- Se on nyt tärkeintä, että kansa puhuu. Gallupit eivät ratkaise vaaleja, vaan ihmisten äänestysliput. Pakkasta päin uurnille, Urpilainen kehotti ensilumen peittämillä kävelykaduilla. Illaksi hän suuntasi vielä Kokkolan demareiden ideoimaan karaokeiltaan.

Urpilainen kotiovilla Koivuhaassa

Jutta Urpilainen osallistui lauantaina iltapäivällä myös lapsuusmaisemissaan Kokkolan Koivuhaassa koputtelukampanjaan. Vastaanotto oli myönteinen.

- Ihmiset ilahtuivat saadessaan ruusun. Äänestyskehotus otettiin hyvin vastaan. Joidenkin kanssa virisi keskustelua vanhuspalveluista, kouluista tai nuorista. Demarien vaaliviesti osui hyvin näihin kiinnostuksen aiheisiin, Urpilainen kertoi tunnelmista ihmisten kotiovilla.

- Myös yksityistämishuolet nousivat esiin. Ihmisiä kiinnosti se, että lääkäreitä ja hoitajia olisi riittävästi paikallisella terveysasemalla. Tähän keskusteluun meillä oli esittää omia eväitä, Urpilainen totesi.

Lisätietoja: Jutta Urpilaisen avustaja eduskunnassa Ilmari Nalbantoglu 050 574 1112

Uutiset