Jutta Urpilainen - Sisulla ja sydäellä

Jutta Urpilainen -
Sisulla ja sydämellä

Liity tukijoukkoihin

VALITSE IHMISTEN EUROOPPA!

11. kesäkuuta 2004

Tänä sunnuntaina äänestämme Suomen edustajista Euroopan parlamentissa. Nyt pitäisi viimeistään huomata, että parlamentti on Euroopan eduskunta, jonka merkitys meille suomalaisille tulee entisestään kasvamaan. Suomen lainsäädännöstä suuri osa on lähtöisin Euroopan unionista. Esimerkiksi aivan lähiaikoina EU-parlamentti päättää monista tärkeistä hyvinvointiin ja työntekijöiden asemaan liittyvistä asioista.

Euroopan parlamentin suurimmat ryhmät ovat sosialidemokraatit ja konservatiivit. Eli jos haluamme suomalaisten äänen vaikuttavan parlamentin päätöksiin, vaalien päävaihtoehdot ovat SDP ja Kokoomus. Ei ole sama, päättääkö Euroopan suunnasta porvari vai demari. Valittavana on oikeiston kovat markkinavoimat tai sosialidemokraattinen inhimillinen Eurooppa.

Me sosialidemokraatit haluamme Euroopan, jossa työllisyys on ykkösasia. Puolustamme suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa myös Euroopassa. SDP:n europarlamentaarikot Riitta Myller, Ulpu Iivari ja Reino Paasilinna ovat tehneet hyvää työtä hyvinvointi-Suomen puolesta viimeisen viiden vuoden ajan. Tätä työtä jatkamaan tavoittelemme uuteen parlamenttiin neljää sosialidemokraattista edustajaa!

Suomalaisten edustajien valtakirja on sitä vahvempi mitä korkeampi on äänestysaktiivisuus. Tavoitellaan siksi myös Keski-Pohjanmaalla yli 50 prosentin äänestysaktiivisuutta. Käytetään ääntämme, käytetään oikeuttamme!

Uutiset